koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

torstai 23. helmikuuta 2012

kuvia ja treeniä


Meillä kaikilla oli niin mukavaa...


Jos tämä ei ole kaunis koira, mikä on?


Äiti ja poika, samanlaiset on elkeet ja ilmeet. (yllä ja alla).



Poseerauskuvan yritys.


Ei ole pystyt korvat yllä. Ja löytyy vauhtia alla. Hieno Pörje!



Loma jatkui yli neljän tunnin suojalumen lapioinnilla. Tietää lapioineensa. Päälle menin hallille tekemään Sirpalta lainatun radan. Radassa oli haasteellisia kohtia useampi. Meillä tökkäsi Suvin kanssa välistäveto (hyppäsi, mutta ymmärsi sylkkäriksi mun koita hypätä ristiin-ohjauksen), samoin ongelmia putken välissä olevalle pöydälle meno, kun ei lähetetty, vaan piti mennä sivusta ohjaamalla. Melkein nolla lopuksi, koitan ladata joskus viideon.
Ja sitten kuningasjatus tehdä sama rata (-kepit ja keinu) Håpilla. Ja en siis ole tehnyt rataa ennen... No ihan ei sujunut. Päädyin lopulta tekemään kaksi pätkää. Eka pätkä kepeille asti sujui kohtuu nopsaa, Håpille sopii niisto (leijuu, koska Håp siis hyppää sen hypyn ilman, että mun tarvii miettiä jokaista milliä etukäteen, miten kuuluu ohjata- Suville niisto toimii vain, jos teen aivan prikulleen oikein). Keppien jälkeinen pätkä putkeen saattoi mennä yhden kerran melkein. No, onneksi treenaaminen on superkivaa, ei sen kaikkea vielä tarvi osata.
Teki Håp vähän seuraamista. Huomenna asennan taas uuden palkaamattomuussysteemin... Se toimii mun "kisapalkalla" tasan kerran tai kaksi, sitten alkaa valumaan ja en saa sitä innostumaan kunnolla. Agissa innostuttaminen on paljon helpompaa. Säälittävästi se mm. karkasi A:lle tatsaamaan, kun yritin palkata seuraamisesta... Sain kulutettua hallilla melkein kaksi tuntia (radan rakentamiseen meni kyllä ainaski puoli tuntia siitä)- olin varmaan lumitöiden ja agiharkkojen jälkeen ruuhkaisessa postissa ilo ympäristölle.

1 kommentti:

  1. Einon voisi kyllä lisätä noihin äiti-poikakuviin eikä kukaan huomaisi mitään eroa, niin on samaa näköä ja eleet ihan prikulleen :D

    VastaaPoista